Yeni nesil medya'ya yeni bir atılım yapan Gain, sosyal medya'nın sevilen yüzü Berk Keklik'i bünyesine kattı. Sosyal medya'da "uberkloz" olarak bilinen Keklik, ürettiği yaratıcı ve orijinal içeriklerle herkesin gönlünü kazanmıştı.

Berk Keklik Kimdir?

Berk Keklik, 9 Mayıs 2000 yılında Sivas'ta doğdu. Annesi sınıf öğretmeni, babası eski Milli Güreşçi şimdi ise müdürlük yapıyor. Sosyal medyada binlerce takipçisi bulunan Berk Keklik (uberkuloz) çektiği komik videolar ve nükteler ile takipçilerini güldürmeyi başarıyor. Sıkı bir karikatür takipçisi olan Keklik'in en çok sevdiği ve okuduğu karikatürist ise Yiğit Özgür. 

Henüz 20 yaşında olan Berk Keklik, Üniversite sınavına 2018 yılında girmiş ancak istediği sonucu elde edemeyince özel yetenek sınavlarına katılmış. Fakat burada da durum aynı olmuş. Yaz tatilinde uberkuloz olarak Instagram’a giriş yapıp video çekmeye başlayan Keklik, yapabildiği en iyi işin "güldürmek" olduğunu fark etmiş. 

İlk tanıştığı günden beri yapmaktan en çok zevk aldığı işin tiyatro olduğunu belirten uberkuloz, ilk tiyatro oyununu 11 yaşında oynamış. “Kral Çıplak” isimli ilk oyununu sergileyen Keklik, daha sonra okulunda tiyatro etkinliklerinde sürekli olarak yer almaya başlamış.